Het beste kalfsvlees. Van bij ons!

Kalfsvlees is, vergeleken bij rundsvlees, mager vlees dat veel eiwitten bevat. Wist u dat het een van de weinige dierlijke voedingsmiddelen is die vitamine C bevatten. Onder andere om die redenen is kalfsvlees zeer geliefd, maar ook iets duurder. Typisch is de blanke kleur van het vlees.

De meest gekende stukken kalfsvlees zijn de kalfskotelet, het kalfslapje, kalfsgebraad, kalfsfricassee, kalfsschenkel en kalfszwezerik.

Hieronder vindt u de contactgegevens van groothandels op de site van Abattoir die kalfsvlees leveren.

ROBBERECHTS

(lokaal 3.00)

Gasthuisstraat 46
1785 Merchtem
T. 02/ 520 96 96
F. 02/ 520 96 91
E-mail

VERHAEREN/VAN LOMMEL

(lokaal 2.01)

Maarle 33
2382 Poppel
T. 02/ 527 07 48
F. 02/ 527 07 48
E-mail

BOVO/SOPRACO

(lokaal 2.13)

Ropsy Chaudronstraat 24, bus 33

1070 Brussel

T. 02/ 521 22 79
F. 02/ 523 01 81
E-mail