Het beste kalfsvlees. Van bij ons!

Kalfsvlees is, vergeleken bij rundsvlees, mager vlees dat veel eiwitten bevat. Wist u dat het een van de weinige dierlijke voedingsmiddelen is die vitamine C bevatten. Onder andere om die redenen is kalfsvlees zeer geliefd, maar ook iets duurder. Typisch is de blanke kleur van het vlees.

De meest gekende stukken kalfsvlees zijn de kalfskotelet, het kalfslapje, kalfsgebraad, kalfsfricassee, kalfsschenkel en kalfszwezerik.

Hieronder vindt u de contactgegevens van groothandels op de site van Abattoir die kalfsvlees leveren.

VERHAEREN/VAN LOMMEL

(lokaal 2.01)

Industrieweg 21 - 2250 OLEN

T. 02/ 527 07 48

E-mail   -    Website 

 

 

BOVO/SOPRACO

(lokaal 2.13)

Ropsy Chaudronstraat 24, bus 33 - 1070 ANDERLECHT

T. 02/ 521 22 79

E-mail      -     Website