Waarmee kunnen wij u helpen?

FAQ's of beter, veelgestelde vragen, proberen wij hier voor u te bundelen. Het spreekt vanzelf dat u ons steeds mag contacteren mocht u in deze rubriek niet meteen een oplossing voor uw "probleem" vinden. Dat kan telefonisch, of per mail via de "Contact" knop in de hoofdmenubalk rechtsboven.

Ik wil een zaak opstarten en verkopen op de markt.
Hoe pak ik dit aan?

Goed documenteren en informeren voor je met een zaak start is zeker aanbevolen. Ook hier heb je de keuze uit verschillende diensten bij wie u terecht kan:

Euclides cv 
Scheikundigestraat 34-36 
1070 Anderlecht 
T. 32 (0)2 529 00 00 
E-mail: info@euclides.irisnet.be

 

Hoe kan ik een standplaats op de markt bekomen? 
Welke documenten moet ik hebben om marktkramer te worden?

Het aanvraagformulier invullen en per aangetekend schrijven richten aan Abattoir nv, Ropsy Chaudronstraat 24, 1070 Anderlecht, samen met een kopie van het ondernemingsnummer, leurkaarten en identiteitskaart. Wekelijks worden alle aanvragen behandeld en schriftelijk beantwoord.

Waar moet ik de nodige documenten aanvragen?

Een ondernemingsnummer en leurkaart  dienen aangevraagd te worden bij een ondernemingsloket. U heeft daarbij de keuze uit:

Erkende ondernemingsloketten:
www.werk-economie-emploi.brussels/nl/erkende-ondernemingsloketten

Ik wil één dag komen als particulier. Kan dat?

Ja, dat kan, ook zonder vooraf te reserveren, maar enkel met eigen spullen die niet aangekocht, noch geproduceerd werden met de intentie om te verkopen.

Hoeveel kost een standplaats?

Vrijdag: 1 standplaats  5 m² aan € 26,-/dag
Zaterdag: 1 standplaats  5 m² aan € 26,-/dag
Zondag: 1 standplaats  5 m² aan € 26,-/dag

Heb ik een vaste plaats van zodra ik een abonnement aanvraag?

Wij trachten u wekelijks dezelfde standplaats aan te bieden van zodra u geabonneerd bent.
De standplaats die u huurt is niet verkoopbaar en blijft eigendom van de nv Abattoir. Te allen tijde kunnen wij deze zonder meer opvorderen.

Mag ik mijn voertuig parkeren op mijn standplaats?

Nadat u uw marktplaats geïnstalleerd heeft, moet u uw voertuig verplaatsen naar de parking voorzien voor handelaars. Als handelaar betaalt u een forfait voor de parking van 5 €/voertuig (aankomst tussen 5u en 7u en vertrek vanaf 14u). Wanneer u een marktabonnement aanvraagt, bent u verplicht een gepersonaliseerde parkeerbadge aan te kopen met een jaarlijks parkingabonnement. De prijzen hiervoor kunt u best even opvragen op het nummer 02/521 54 19 of per mail.