Zoals in elk voedingsbedrijf zijn er ook bij Abattoir regels en afspraken die dienen nageleefd te worden wanneer u de slachthuizen wilt betreden. Of dit nu als bezoeker is, als leverancier of als klant. Als toonaangevend bedrijf in de Belgische vleeshandel staan kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid bij ons hoog aangeschreven als waarden.
Lees dus zeker ons reglement aandachtig door alvorens de slachtlijnen, frigo's of snijzalen te betreden !
Hebt u vragen hieromtrent, neem dan zeker contact op met dhr. Eric Van Deputte, kwaliteitsverantwoordelijke bij Abattoir n.v. Hij is telefonisch bereikbaar op het nummer + 32 (0)475 34 80 36 of per mail.
Voor filmopnames of een geleid bezoek aan het slachthuis, gelieve een schriftelijke aanvraag in te sturen bij Abattoir n.v. Neem hiervoor best contact op met het onthaal op het nummer +32 (0)2 521 54 19, fax +32 (0)2 522 42 37 of per mail info@abattoir.be. Motiveer alvast waarvoor de opname of het bezoek precies zal dienen.