Op onze site zijn een aantal KMO's actief die, eenmaal de dieren geslacht zijn, ze verder versnijden en commercialiseren naar de grootinustrie, de beenhouwerijen, vleeswaren-bedrijven, grootkeukens en horeca. Sommige onder hen zijn gespecialiseerd in één vleessoort, anderen versnijden alle vleessoorten.
Veel klanten, waaronder heel wat restaurants uit Brussel en tot ver daarbuiten, bestellen dagelijks hun vers vlees rechtstreeks bij de versnijder van hun keuze, en komen hun bestelling zelf opha- len. Mocht u dit ook interesseren, dan vindt u hier alle gegevens. De prijzen zijn gegarandeerd de scherpste, de kwaliteit van de beste.
Schapenvlees
Op de website van het Vlaams infocentrum land en tuinbouw (www.vilt.be) lezen we: "De Belg eet gemiddeld 2 kilo schapenvlees per jaar. In andere Europese landen ligt dat op 4 kilo. Nochtans is lamsvlees gezond en lekker. Maar de consument voelt zich vaak wat onzeker bij het bereiden ervan." ...
Versnijders schapenvlees
|
|
|
|||||||||
|
|||||||||||
|
|||||||||||