Nieuwe borstelveegmachine

Abattoir nv investeerde zopas in een splinternieuwe industriële borstelveegmachine met allerlei nieuwe snufjes (diverse camera's, geautomatiseerd intern reinigingssysteem,...). Een onontbeerlijk onderdeel van ons wagenpark als je weet dat hier wekelijks meer dan 100.000 bezoekers letterlijk 'over de vloer' komen. Om snel en efficiënt te kunnen reinigen, is het noodzaak om ons personeel te voorzien van performante machines als deze...

De site van Abattoir is niet alleen héél groot (10 hectare), maar wordt bovendien erg intensief gebruikt. Naast de aanvoer van levende dieren voor het slachthuis en de vele vleesgroothandels die hier actief zijn, worden op onze site wekelijks 3 grote markten georganiseerd (meer dan 100.000 bezoekers). Voeg daar nog de Boeremet en de vzw Cultureghem aan toe, die op hun beurt ook gebruik maken van de site, en het plaatje is compleet ! De aanschaf van een borstelveegmachine is duur, maar onontbeerlijk om de site proper te houden. De oude machine was aan vervanging toe. Abattoir kocht intussen een nieuw toestel aan !

Onze onderhoudsploeg, onder leiding van Mohamed Kherbache en Aziz Laamarti, staat dagelijks in voor de algemene properheid op de Abattoir-site. Om dit allemaal snel en efficiënt te kunnen onderhouden met hun manschappen, maken zij uiteraard frequent gebruik van deze borstelveegmachine. Ze beschikken ook over een vuilkar, waarmee ze het afval gescheiden ophalen.

Meer info over het properheidsbeleid, vind je op volgende link: www.abattoir.be/nl/gids-netheid.