KETMET Grab&Grow

KETMET GRAB & GROW tijdens de herfstvakantie, georganiseerd door Cultureghem vzw… Een stage voor kinderen tot 12 jaar en zijn nog enkele plaatsen! Lees meer... 

Tijdens de herfstvakantie 2020 is het 5 volle dagen KETMET. Kinderen schrijven zich in voor een hele week. In de voormiddag spelen ze per bubbel met de playboxen van KETMET en koken ze met onze mobiele keukens. Na een gezonde warme lunch gaan alle kinderen (in kleine groepjes) naar hun gekozen artistieke of sportieve uitdaging. Zij volgen dit elke namiddag gedurende de hele week. Op vrijdagnamiddag toont elke groep wat hij geleerd heeft. We gaan volgende uitdagingen aan:  boks, basketbal, artistiek atelier, stokpaardjes, capoeira en percussie, muziekatelier, theater en dans.

Deze stage* is volledig gratis. Inschrijven op voorhand is noodzakelijk! Inschrijven kan via deze mail aan Cultureghem. Haast je want volzet is volzet!

(*) Project gerealiseerd met de steun van de BNP Paribas Fortis Foundation , beheerd door de Koning Boudewijnstichting

"Het zijn moeilijke tijden voor iedereen. De corona pandemie dwingt ons onze werking continu bij te sturen. We evalueren wat mogelijk is, hoe we op een veilige manier vooruit kunnen, kijkend naar de stad en haar bewoners van onder het prachtige historische dak van de Abattoir. We hebben alvast de openlucht en de vierkante meters aan onze kant! Ook in de herfst blijft Cultureghem volop inzetten op de kracht van mensen en de publieke ruimte. Spelen op KETMET doen we het hele jaar rond. De selectie van Recup’Art is gemaakt en de werken worden binnenkort gedeeld met alle mensen die van Abattoir zo’n mooie plek maken. En voor het eerst in de geschiedenis van Cultureghem organiseren we een stageweek voor kinderen, in de eerste plaats voor zij die nergens anders een plek vinden. Want sharing is caring, dat merken we elke keer opnieuw!" aldus Cultureghem vzw.