Zondag 22 september... autoloos !

Naar jaarlijkse traditie organiseert het Brussels Hoofdstedelijk Gewest haar Autoloze Zondag. Nu zondag 22 september is het zover! We raden onze klanten aan om inkopen te doen op de zaterdagmarkt, eveneens tussen 7 en 14u. Zelfde aanbod aan even voordelige prijzen. Wie toch op zondag wilt inkopen doen, kan beter hier even verder lezen...

Voor de echte fans van onze zondagmarkt, geven wij graag een overzicht van de alternatieven om met de wagen boodschappen te doen. In het kader van de Week van Vervoering, biedt de lokale overheid de ganse dag een hele reeks zachte vervoersmogelijkheden aan :

  • Haal de fiets van stal (u zal die dag heus niet alleen op een tweewieler rondrijden) of neem een fiets uit één van de stations van Villo!
  • Gebruik het Openbaar Vervoer ! Via Metrostation Clémenceau en Delacroix ben je zo meteen op onze site (lijn 2 & 6) en er zijn uiteraard ook bussen!
  • Strek even de benen en maak een fraaie wandeling, altijd aanbevolen om in top conditie te blijven !

Naast een bezoek aan onze markt en de expo Artworld, kan u tijdens de Autoloze Zondag in Anderlecht en de andere Brusselse gemeenten deelnemen aan een waaier van evenementen. Bekijk het programma op de officiële website van de Autoloze Zondag of of download onderstaande brochure.