Wij werven aan: VOLTIJDSE ELECTROMECANIEKER

Sinds 130 jaar is onze firma een gevestigde waarde in Anderlecht. Wij organiseren wekelijks publieke markten op onze site. Daarnaast verhuren wij ook winkels, horecazaken en appartement. Daarnaast is er ook een slachthuis en ateliers voor vleesversnijding of voedselproductie die we verhuren. Een vast team medewerkers staat in voor het dagelijks onderhoud van alle technische installaties en is op zoek naar een nieuwe collega! Wij werven daarom aan: een voltijdse ELECTROMECANIEKER. Een job vol variatie in een boeiende omgeving. Men zegge het voort. Lees meer...

Taken :

Als electromecanieker sta je in voor het preventief onderhoud van het volledige machinepark van het slachthuis en haar versnijzalen en van onze overige gebouwen en parking. Het atelier hier ter plaatse is uitgerust met alle nodige technische apparatuur om degelijk werk te kunnen afleveren.

Profiel :

Je beschikt, liefst, over een diploma secundair onderwijs elektromechanica en je hebt een passie voor techniek. Kennis van lassen en loodgieterij is zeker een pluspunt. Verder ben je in staat om zowel zelfstandig als in team te werken, je neemt initiatief en je kan probleemoplossend werken.
Je hebt kennis van Nederlands en Frans, je kan veiligheidsvoorschriften naleven. Ervaring mag. Af en toe is er ook een wachtdienst vereist.

Wij bieden :

Een boeiende en gevarieerde functie met een voltijds contract (38/38) voor onbepaalde duur in een dynamisch bedrijf tegen een competitieve verloning.
Extra-legale voordelen : maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en 13e maand
Indiensttreding : zo snel mogelijk.

Wij werven aan op basis van competenties en talenten, ongeacht leeftijd, geslacht, origine, beperking,…

Interesse? Stuur dan gauw jouw CV of kandidatuur door per email . Aarzel niet om ons te contacteren voor bijkomende inlichtingen op het nr 02/521 54 19. Vraag naar dhr. Yves Dannau.