Welkom op onze nieuwe website

Abattoir

Abatan nv zal voortaan als Abattoir nv door het leven gaan. Naast de naamsverandering is er ook een nieuw logo. De nieuwe huisstijl, die zich heeft meester gemaakt van onze onderneming, moet Abattoir als site in Brussel een sterk herkenbaar imago geven dat dynamisme, professionalisme en curiositeit uitschreeuwt.

Abattoir wil in de eerste plaats een ontmoetingsplaats zijn, voor iedereen, waar zowel commerciële, stedelijk-industriële als culturele activiteiten kunnen onderdak vinden. Dit alles gekruid met een pittige verankering in het Brusselse stedelijk weefsel. Een site waar geleefd, gefeest, gewerkt en op termijn zelfs gewoond kan worden.

Onze activiteiten kunnen dus nu samengevat worden als volgt: MARKTEN-GROSSISTEN-EVENEMENTEN

  • Onder markten verstaan we de wekelijkse weekendmarkten, maar ook de Boeremet, die elke donderdag plaats heeft van 15u tot 22u. De Freshmarket waar diverse handelszaken gevestigd zijn, hoort ook thuis onder de markten. Met meer dan 100.000 bezoekers, elk weekend, is dit de grootste markt van het land.
  • Onder grossisten behoren de vele groothandels die op onze site gevestigd zijn (gespecialiseerd in vlees, vis, huiden, kazen, gevogelte, groenten en fruit,...) maar ook het slachthuis dat dagelijks zorgt voor de aanvoer van vers en gezond vlees. Het gaat hier vooral om verkoop onder professionelen.
  • Evenementen verwijst dan weer naar de feesten en beurzen die plaatsvinden in de Kelders en onder de overdekte markt. De benaming Kelders van Cureghem wordt simpelweg ingekort tot 'Kelders-Caves'. Meer dan 10.000m² evenementiële ruimte met private parking.

Abattoir, Waar Brussel leeft ! U wilt er ongetwijfeld ook deel van uitmaken ? Op onze nieuwe website kunt u zich inschrijven om onze nieuwsbrieven te ontvangen. Zo blijft u op de hoogte van het reilen en zeilen van onze onderneming. En ook op Facebook en via Twitter kunt u alles op de voet volgen. Wordt dus snel vriend van Abattoir NV.

Graag vernemen wij uw indruk over deze nieuwe aanpak. Zeg je gedacht of doe suggesties via één van de vele kanalen die hierboven aangereikt worden of via info@abattoir.be.