Vanaf 11/4 terug elke donderdag Boeremet !

De winterstop heeft lang genoeg geduurd. Hoog tijd om opnieuw wat leven in de brouwerij te brengen, dankzij onze Boeremet. Vanaf volgende donderdag 11 april gaan we weer wekelijks aan het feesten bij Abattoir. Als eerste thema kozen we voor 'Black & White Smart'.

Precies een jaar geleden slaagden de organisatoren van Boeremet en Skievelat erin om samen dit nieuw 'Evening Experience' concept in Anderlecht neer te zetten. Aanstaande donderdag 11 april vieren we die eerste verjaardag op de Boeremet met als thema 'Black & White Smart'. De Boeremet is -voor wie het nog nooit heeft meegemaakt- echt wel iets speciaals ! Het mooie decor van de geklasseerde markthal van Abattoir wordt met tal van foodstandjes, diverse bars, sfeervolle verlichting, kolenvuurtjes én een deejay omgetoverd tot dé after-work party van Brussel. Meer dan 1.000 bezoekers zakken elke donderdagavond immers af naar Abattoir. En als het echt zomer wordt, dan is er alleen maar nog meer volk !

De figuurlijke deuren gaan open vanaf 17u en om middernacht is het onverbiddelijk afgelopen. Parkeren kan op de site zelf voor slechts 2€. De toegang zèlf is gratis. Geen leukere plek dus om samen met vrienden, collega's of buren op stap te gaan. 

Omdat we precies één jaar geleden met deze formule van start zijn gegaan, maken we er samen met de uitbaters van Brasserie Skievelat opnieuw een feesteditie van. Als thema kozen we voor "Black & White Smart". Dat wordt dus opnieuw genieten ... en de afwezigen hebben alweer ongelijk. Afspraak dus nu donderdag 11 april, vanaf 17u,

Abattoir, Ropsy Chaudronstraat 24, 1070 Anderlecht

 Clemeanceau of Delacroix (lijn 2 & 6)

 

Volg ons ook op Facebook