KOOKMET heeft uw steun nodig !

Een nieuw initiatief van vzw Cultureghem is KOOKMET. Brusselse ketten worden op een ludieke manier in contact gebracht met gezonde voeding. Ze kopen hun ingrediënten op de markt, liefst van eigen bodem, en dit voor een bijzonder laag prijsje. Daarna worden de producten bereid op de markt tot een lekkere, gezonde maaltijd in een mobiele keuken van Cultureghem vzw. Om deze kookworkshops te organiseren, heeft vzw Cultureghem uw steun nodig. Lees hier hoe je kan bijdragen via www.growfunding.be

 

De jongeren en hun begeleiders genieten van het zelfgemaakte eten en delen overschotten met al wie een gezonde maaltijd goed kan gebruiken. De ketten leren zo niet alleen dat koken leuk is, ook leren ze dat gezonde voeding goedkoop en gemakkelijk te bereiden is. Om deze kookworkshops te organiseren, heeft de vzw mobiele keukens nodig. Ze roepen daarom de hulp in van sympathisanten en 'believers', richten zich dus ook tot jou. Koop een stukje van de KOOKMET en word deel van Cultureghem vzw.

Er zijn 8 weken om 10 000 euro in te zamelen. Doen jullie mee?

STEUN HET PROJECT HIER

Nog niet overtuigd of u mist nog wat informatie om uw goed hart te laten zien? Lees dan hier meer over dit opmerkelijk initiatief ten voordele van jongeren uit het Brusselse: www.growfunding.be. Hieronder een videoboodschap !