Joris Tiebout blikt fier terug

Woensdag 29 januari 2014. Muntpunt, 1000 Brussel. Tijd voor afscheid in schoonheid. En zo gebeurde ook... Na ruim 3 jaar voorzitterschap van VOKA Comité Brussel, gaf onze CEO, Joris TIEBOUT, de fakel door aan zijn opvolger. Joris lag mee aan de basis van de oprichting van VOKA METROPOLITAN.

Joris slaagde erin om de Vlaamse ondernemers in Brussel herhaaldelijk te wijzen op het belang van hun sociaal engagement, met speciale aandacht voor de moeilijkere wijken in deze stad. Zijn vier kinderen beleefden het allemaal heel trots mee vanop de eerste rij. Maar ook alle aanwezige VOKA-leden zagen een fier man, die hen dankbaar was voor de kansen die hem geboden werden om zich in deze rol te kunnen uitleven voor het Brusselse ondernemersschap !

De nieuwe voorzitter werd meteen ook voorgesteld aan de leden. Zijn opvolger is Jean-Paul Van Avermaet, Managing-Director van G4S Belgium-Luxemburg (links op de foto).

Het afscheidsfeestje kreeg nog een extra tintje. Niemand minder dan Herman Van Rompuy, Voorzitter van de Europese Raad, kwam de receptie opluisteren als gastspreker. Hij betoogde dat de internationale reputatie van Brussel verbonden is met die van de Europese Unie. Lees het volledige artikel op de VOKA METROPOLITAN-website.

VZW Cultureghem was eveneens van de partij, om hun Kookmet in de verf te zetten. Yannick Roels (in blauwe trui op de foto hiernaast) gaf vol entoesiasme uitleg bij dit nieuw intitiatief op de markten van Abattoir. Organiseren vergt ook middelen. Via deelname aan growfunding moet het lukken om voor dit project 10.000 euro steun te verzamelen ! Klik hier om ook uw duitje in de zak te doen...

Alle foto's in dit verslag behoren toe aan Studio Dann.