Growfunding KOOKMET groot succes !

Vzw Cultureghem lanceerde een nieuwe activiteit : de KOOKMET. Kinderen én/of volwassenen worden ondergedompeld in een culinair kookatelier en dit in volle markt op de site van Abattoir. Het accent ligt op gezonde voeding die echt niet duur hoeft te zijn. Met speciaal daartoe ontworpen kookkarren nestelt de KOOKMET zich temidden van de marktkramers. Danzkij deelname aan Growfunding.be kon de vzw geheel onverwacht op heel wat financiële steun rekenen

Growfunding.be is een online platvorm dat projecten toelaat om zich in de kijker te stellen en financiële middelen te verzamelen. Hiervoor dient men uiteraard de sympathie of het vertrouwen te winnen van de gulle schenkers.

Cultureghem vzw had zich een bedrag van 10.000 euro voor ogen gesteld. Maar het werd een onverhoopt succes, want bij het afsluiten van de campagne dikte de teller aan tot maar liefst 15.000 euro. Hiermee is de KOOKMET veruit het meest succesvolle project in de hele growfunding-campagne!

Niet één of twee extra mobiele keukens, maar minstens vijf kookkarren zullen nu kunnen gerealiseerd worden.

Yannick Roels (op de foto links) en het FabLab van Erasmushogeschool te Anderlecht kunnen aan de slag ! Intussen zijn er al heel wat scholen te gast geweest bij KOOKMET.

Wil je dit zelf ook eens beleven? Dat kan trouwens dit weekend tijdens het publieksevenement 'Welkom Brussel - Bruxelles Bienvenue' dat het Gewest organiseert. De KOOKMET is één van de vele activiteiten op het programma en zal op zaterdag 29 en zondag 30 maart plaats vinden tussen 10u en 14u voor jan en alleman. Best inschrijven hiervoor !!!

Zin om ook deel te nemen? Neem dan snel contact op met Eva De Baerdemaeker !

Hieronder tonen we aan de hand van een video hoe de KOOKMET precies in zijn werk gaat.