Donderdag 26/9: 'Schuune mokkes' Vide Dressing

Op donderdag 26 september organiseren we de 2e editie « Vide Dressing* » voor "Schuune mokkes" met dit keer een special voor peuters en kids. Maak snel wat plaats in uw dressing voor de winter aanbreekt. 

* Dressing Opkuis

Profiteer er snel van om snel nog wat op te ruimen, want volgende week donderdag geven we u graag afspraak om kleren te ruilen, te kopen of te verkopen… Baby's & kids: kledij en speelgoed. Voor de mokkes: kledij, schoenen, juwelen, accessoires… van 17u30 tot 21u30.

U wenst te verkopen ?

  • Gelieve vóór 26/09 in te schrijven op volgend e-mail adres : nanasvidedressing@gmail.com. Vergeet niet uw naam en voornaam te vermelden. Indien u vergezeld bent van een kind, gelieve dit expliciet in de mail te vermelden "+ 1 kind"
  • De standen donderdag tussen 16u30 en 17u30 kunnen geïnstalleerd worden. Alle verkopers kunnen de parking oprijden via de hoofdinkom van Abattoir NV, Ropsy Chaudronstraat 24 te Anderlecht (tussen de stierenbeelden). Elke standplaats heeft een oppervlakte van 2m op 4m. Voor verlichting wordt gezorgd door de organisatoren. Tafels en/of stoelen dient u zelf te voorzien!

Timing Vide-Dressing: 18u00-21u30

Deelname in de kosten: voor "mokkes": € 12 (parking inbegrepen) en € 3/kind