De Boeremet helaas niet verkozen

Gisterenavond vond in Tour & Taxis de uitreiking plaats van de VISITBRUSSELS AWARDS 2013, de beste (toeristische) initiatieven die stuk voor stuk bijdragen tot de uitstraling van Brussel. Onze eigenste "Boeremet" was genominneerd in de categorie "Evening Experience 2012" en leidde de statistieken inzake voorkeurstemmen. Maar het heeft niet mogen zijn...

 

 

De ontgoocheling bij onze delegatie van Abattoir en Skieve Apéro was enorm toen duidelijk werd dat de prijs voor Best Nightlife Experience niet naar de Boeremet ging. De vooruitzichten waren nochtans goed en enkele dagen voor afsluiting van de stemronde leidde de Boeremet met 40% van de (online)stemmen.

Tijdens de receptie die volgde op de award uitreiking ontvingen we veel complimenten van het aanwezige vakpubliek. Ook voor de meesten onder hen was het onbegrijpelijk dat de Boeremet niet met de hoofdprijs bekroond werd. De Boeremet heeft alvast een plaats veroverd in het Brusselse uitgaansleven, daar verandert deze award niets aan.

We houden eraan iedereen te bedanken die voor de Boeremet gestemd heeft. We beloven om de volgende weken en maanden nog een tandje bij te steken om de zomer 2013 helemaal onsterfelijk te maken.

De Boeremet leeft, Abattoir leeft... De editie van donderdag 20 juni was wederom een gigantisch succes met duizenden bezoekers. De vespa-scooters palmden de site van Abattoir gewillig in. Onder zomerse temperaturen beleefde het publiek een amusante avond.