De Boeremet: gezondste place-to-be van Brussel bevindt zich in Kuregem

Het beste van de markt vind je voortaan op “De Boeremet”, een recent nieuw initiatief van Abatan.
Liefhebbers van verse groenten en fruitspecialiteiten, fijne kaas- en vleeswaren, seizoen- en streekproducten, speciale dranken en gezonde delicatessen kunnen daarvoor nu ook bij ons terecht.

BoeremetElke eerste en derde donderdag van de maand

“De Boeremet” wordt tweemaal per maand georganiseerd op onze bekende markthal. Een dertigtal lokale producenten/handelaars zullen er hun beste producten laten proeven of aanbieden.

De uitzonderlijke locatie en de charmante sfeer van de Boeremet zullen een leuk alternatief bieden om na het werk in een aangename ambiance even rustig en ontspannen “een mandje gezond” in huis te halen. Bovendien is parkeren gratis op de ruime parking rond onze markthal.

boeremetWat wij zoal in de aanbieding hebben

Het voorlopige marktaanbod bestaat uit artisanale garnaalkroketten, escargots, calamares, wijnen, artisanale pasta’s en sauzen, artisanale pizza’s en andere Italiaanse specialiteiten, charcuterie, kazen, hoeveproducten, (stok)brood en patisserie, melk, karnemelk en melkproducten, wafels en gebak, bio-fruit en –groenten, bloemen en planten, …

Geïnteresseerd?

Mocht u als handelaar belangstelling hebben om uw producten op De Boeremet te verkopen, neem dan zeker contact met ons op. Contacteer Luc Blancke of Stéphanie Leskens op nummer 02 521 54 19.