Voortaan ook winkelen bij Abattoir op woensdag

Vanaf woensdag 4 september komt er extra leven op de site van Abattoir te Anderlecht. Naast enkele horecazaken, waaronder een authentieke Italiaanse pizzeria, een echte Fish en Chips én een mediterraanse visgrillade zullen ook de viswinkels voortaan geopend zijn tijdens de weekdagen (tot nu toe was dit enkel het geval tijdens de weekendmarkten). Om dit alles te versterken, voorzien wij voortaan elke woensdag, tussen 11u en 19u, een bijkomend aanbod met kraampjes van voedingswaren (groenten en fruit, kazen, olijven, charcuterie, noten,…). Ook Waalse producenten zullen aanwezig zijn om hun artisanale producten aan de man brengen. Zo garanderen we een breder en kwalitatief hoogstaand aanbod zoals verse smeerbare chocolade, koffie, honing, bieren, wijnen, terrines en veel meer lekkers uit Wallonië. En voor de maand september voorzien wij ook enkele kraampjes met schoolgerief...

Tevens zal FERME ABATTOIR, de uitbater van de daktuin op de FOODMET, een verkoopstandje plaatsen met al wat ze hier lokaal produceren. Zij voorzien ook begeleide bezoeken op woensdagnamiddag om kennis te maken met de daktuin én hun viskweek. Zo ontdek je meteen waar de echte Brusselse baars vandaan komt !

Een andere reden om zeker op woensdag boodschappen te doen bij Abattoir is het nu al aanwezige aanbod aan kinderanimatie. KETMET, het grootste overdekte speelplein van Brussel onder de overdekte markt, biedt immers elke woensdagnamiddag tal van kinderanimaties aan, gratis bovendien ! Je kan ook lunchen bij BARATTOIR, onder de overdekte markt. Dit foodconcept voorziet in een (h)eerlijke lunch met hoofdzakelijk gerecupereerd voedsel van de zondagmarkt, aangevuld met verse producten van onze site zoals champignons, tomaten, kruiden….

Wie alvast graag in alle rust komt winkelen, doet er beter aan om vanaf nu op woensdag een bezoek te plannen !