"Discover your talent" in Kelders

Discover your talent - Kelders

De Discover Your Talent Day geeft jongeren de kans om gedurende één dag ervaringen op te doen om goed voorbereid aan hun jobzoektocht te kunnen beginnen. Dit evenement strijkt neer in de Kelders op donderdag 21 februari.

 

Brusselse werkloze jongeren krijgen de kans om samen met een team van vrijwilligers van vijf bedrijven enkele jobvaardigheden, zoals het opstellen van een CV en het afleggen van een interview, onder de knie te krijgen. Discover Your Talent wil hen devaardigheden bijbrengen die ze kunnen toepassen in elke werkomgeving, gaan de van een kantooromgeving tot meer praktische omgevingen.

Voor wie

Brusselse jongeren tussen 18 en 25 jaar die ingeschreven zijn bij Actiris als werkzoekende kunnen zich hier inschrijven. Om je in te schrijven moet je wel je cv opsturen. Heb je nog geen cv, dan kan je bij ons op volgende data terecht om er samen met vrijwilligers één te maken:

  • vrijdag 8 februari tussen 13 en 16 uur
  • maandag 18 februari tussen 9 en 12 uur

Voor meer informatie: Kurasaw Tewerkstelling (project van maks vzw), Georges Moreaustraat 36, 1070 Anderlecht, 02/520 78 46 of contacteer ons.

Inschrijving verplicht

 

Wanneer

Donderdag 21 februari 2013

Van 9u30 tot 17u30

Tijdens de pauzes zijn er (warme en koude) dranken beschikbaar, 's middags wordt er een lunch voorzien.

 

Waar

De Kelders
Ropsy Chaudronstraat 24
1070 Brussel