Evenementen

Abattoir te Brussel (Anderlecht) bruist van de evenementen. De site is volledig afgestemd op de organisatie van zowel kleine als grote events, zowel boven als onder de grond. Overal kan er gefeest of vergaderd worden !

De geklasseerde markthal en de Kelders zijn twee opmerkelijke historische locaties op de Abattoir-site. Met ruime parkeermogelijkheden en gemakkelijk bereikbaar via het openbaar vervoer, is dit een locatie die zeker thuishoort op uw shortlist.

De Boeremet

De markthal biedt wekelijks onderdak aan de Boeremet, een leuke after-work happening. Gezellige sfeer, dj, veel lekkers, foodstandjes, enzomeer... al wat je nodig hebt om samen met vrienden of collega's even te ontspannen na een drukke werkdag.

De "Skieve Aperos" worden zo stilaan een begrip, dus waarom nog langer getreuzeld. Elke donderdagavond, vanaf 17u (check onze winterslaapregeling).  

De Kelders

Onder de markthal liggen zo maar eventjes 4.000m² gewelfde kelders (de vroegere Kelders van Cureghem) waar met de regelmaat van een klok diners, beurzen, ja zelfs tentoonstellingen georganiseerd worden.

Met een banketcapaciteit vanaf 150 personen vormt deze zeer sfeervolle eventlocatie in hartje Brussel een must voor wie op zoek is naar een uniek evenement.