COOK@ABATTOIR

We verzamelen op zaterdagochtend om 9u30 in de FOODMET, de overdekte voedingshal, voor een culinaire ontdekkingstocht temidden van de markt. Bij het onthaal voorzien we een kopje koffie waarna we je meenemen naar de markt om inkopen te doen. Het menu is dan nog een goed bewaard geheim. De deelnemers worden verdeeld in groepjes met elk een eigen boodschappenlijstje (geld hoef je uiteraard niet te voorzien).

 

 

Op deze manier brengen we je in contact met onze winkeliers en marktkramers. Je zal versteld staan van het immense aanbod aan verse en exotische producten, maar vooral ook van de gezellige sfeer op de grootste markt van het land. Je krijgt uitleg over het ontstaan van deze markthal, en als toemaatje bezoeken we het dak van de FOODMET met één van de grootste daktuinen van Europa.

Vervolgens gaan we aan de slag in onze keuken om een driegangen menu te bereiden. Tijdens het koken serveren we een glaasje cava en hapjes. Toch nog last van stress ? Geen paniek, onze top-chefs Christophe, Ôde en William zorgen voor de nodige assistentie in de keuken.

Rond het middaguur gaan we dan aan tafel om te dineren en proeven van al dat lekkers met bijhorende wijnen. Het einde wordt voorzien rond 13u30.

Abattoir, Waar Brussel Leeft !

Prijs : 38,00 €/persoon

Dit omvat hetvolgende:
  • Begeleiding door ons kookteam, inclusief materialen en een keukenschort die we ter beschikking stellen
  • Onthaalkoffie
  • Aperitief met hapjes + 3-gangen menu met wijnen en koffie (vegetarisch mogelijk, op aanvraag)
  • Alle aankopen die we samen doen in de FOODMET
  • Rondleiding in de daktuin
  • Cadeau = herbruikbare boodschappentas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De workshop is beperkt tot 20 deelnemers. Inschrijven kan vanaf 1, 2, 3... personen. Een leuk concept om te delen met vrienden, familie, buren of collega's. Goed te combineren met een uitstap naar de hoofdstad.

Kijk hieronder naar de beschikbare data. Klik op jouw voorkeursdatum en mail je inschrijving door, met vermelding van het aantal personen (graag naam en leeftijd toevoegen aub). We sturen je achteraf een bevestigingsmail met daarin alle praktische info (betalingswijze, toegangsplan, parking, annulerings-voorwaarden,...).

Nog vragen ? Mail dan naar COOK@ABATTOIR of bel ons op +32 (0)2 521 54 19.

Boek hier jouw kookatelier

7

APR 2018

21

APR 2018

2

JUN 2018

CANCELLED VOLZET VRIJ