Te huur

De huurprijs is afhankelijk van de door u gebruikte oppervlakte. De prijs bestaat uit een vast forfait van 2.300€ vermeerderd met een dagtoeslag van 1,75 €/m². Het forfait wordt slechts één maal aangerekend, ook indien u voor meerdere dagen de zaal huurt. De prijs per m² daarentegen is per dag.

De huurprijs omvat naast het gebruik van de ruimte ook de reiniging na het evenement (inclusief reiniging keuken en toiletten) alsook een normaal verbruik van elektriciteit (220V/16A), verwarming, verluchting en water.

De parking (tot 1500 wagens) is betalend en bedraagt 3,5€/wagen + bewaking aan het tarief van 30€/uur/bewaker*.

Voor montage- en demontagedagen wordt een huur aangerekend van 1.500€/dag. Indien u de zaal voor een langere periode wenst te hurenvragen wij u contact op te nemen voor een aangepaste offerte.

Cateringdiensten worden uitbesteed aan Traiteur Les Frères Debekker. Mits betaling van kurkengeld is het ook mogelijk om met een traiteur naar keuze te werken. Dit kurkengeld bedraagt 3,50€ tot 5,00€/persoon (min/max) naargelang van het type van catering.

In de huurprijs zijn geen verzekeringen inbegrepen. Als huurder of organisator dient u steeds te voorzien in een polis B.A. en Brand. De Kelders zijn gedekt door een brandpolis waarin afstand van verhaal tegenover derden is voorzien.

(*) Alle bovenvermelde prijzen zijn richtinggevend, exclusief 21% BTW en geldig tot 31/12/2015. De Kelders behouden zich het recht voor steeds prijsaanpassingen door te kunnen voeren. Prijzen van onderaannemers (bewaking, vestiaire, enz.) zijn eveneens richtinggevend en kunnen verschillen van de ene leverancier tot de andere.

 

Wij helpen u om de juiste huurprijs te berekenen aan de hand van volgende vragen:

peoples
indien geen idee, gelieve 0 in te vullen
Aanvangsdatum van uw evenement
:
Eind datum van uw evenement
: