Markten

Ook tijdens de eindejaarsperiode kan je altijd terecht op onze markten. De markten zijn open op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 december alsook de week nadien op vrijdag 30 en zaterdag 31 december en zondag 1 januari. Dit geldt ook voor de FOODMET. De markturen blijven ongewijzigd : van 7u tot 14u (zondag tot 15u30). Op zondag raden wij iedereen aan om eerder het openbaar vervoer te nemen gezien de grote drukte op de parking ! We wensen u alvast een vrolijk kerstfeest toe en prettige eindejaarsfeesten.

De wekelijkse publieke markten op de terreinen van het slachthuis van Anderlecht lokken telkens weer tientallen duizenden kooplustige consumenten naar deze gezellige trekpleister. De aantrekkingskracht gaat uit van smaken, geuren en kleuren. Deze combinatie van factoren, én de rijke geschiedenis van de site maken een bezoek aan de markt meer dan waard !

De architecturale pracht van de geklasseerde markthal, de multiculturele sfeer en de enorme variëteit van aangeboden koopwaar zorgen steeds opnieuw voor een ware belevenis. Het is ongetwijfeld ook de grootste markt van België in groenten, fruit, vlees, vis, textiel, kruiden, brocante en zoveel meer.

De Markten worden georganiseerd elke vrijdag, zaterdag en zondag, van 7u00 tot 14u00

 

Ook tijdens de eindejaarsperiode kan je altijd terecht op onze markten. De markten zijn open op vrijdag 23, zaterdag 24, zondag 25 december alsook de week nadien op vrijdag 30, zaterdag 31 december en zondag 1 januari. Dit geldt ook voor de FOODMET. De markturen blijven ongewijzigd : van 7u tot 14u (op zondag tot 15u30). Op zondag raden wij iedereen aan om eerder het openbaar vervoer te nemen gezien de grote drukte op de parking ! We wensen u alvast een vrolijk kerstfeest toe en prettige eindejaarsfeesten

 

 

 

Vanaf 29 mei 2015 opent ook de FOODMET, een markthal vol smaak ! Gedaan met mieserig rotweer. In de FOODMET is het altijd mooi weer. Bovendien kan je er terecht in een splinternieuwe originele bistro.

Jonge marktkramersEen bezoek overwaard 

De leuke, ontspannen sfeer, het gezellige geroezemoes, hier en daar overstemd door een enthousiaste marktkramer die zijn koopwaar luidkeels denkt te moeten aanprijzen, of u absoluut wil laten proeven van het rijkelijk geëtaleerde lekkers, het is allemaal des te uitnodigender.
Er is maar één woord voor: “Doen!”

 

De beenhouwerij in FOODMET is uniek !

Nergens nog in ons land vind je een vleesmarkt als deze. Hier kan je als particulier vers vlees kopen aan de laagste prijzen ! De keuze is enorm. Meer dan 17 beenhouwers bieden er hun beste waren aan. En je hoeft helemaal niet in grote hoeveelheden aan te kopen om van de voordelige prijzen te genieten.

 

FreshmarketFOODMET biedt ook ruime keuze aan verse vis (voor fijnproevers)

Zoals u kan zien zitten ze op de "vismarkt" niet om een visje min of meer verlegen. Ook de beste Brusselse restaurants komen hier hun dagverse inkopen doen. Die kennen bij ons reeds lang de weg. Maar ook voor tal van andere verse producten kan u hier terecht. Loop es langs, u vindt er vast uw gading.

 

GroetenkraamUw eigen stand?

U bent marktkramer en wil graag op onze site uw eigen stek? Geen probleem. Consulteer vooraf wel even ons huishoudelijk reglement, want inderdaad, geen gemeenschap zonder een huishoudelijk reglement. Zo ook bij Abattoir. Wij houden immers net als u van vlot en goed zaken doen, en daar horen duidelijke afspraken bij.
Alles wat u moet weten en doen om snel in onze marktgemeenschap opgenomen te worden, en nog veel meer, vindt u hier. Alvast welkom!

FAQ

In alles wat wij ondernemen doen wij onze uiterste best om zo professioneel en correct mogelijk te handelen. Anticiperen hoort daar ook bij. Daarom hebben wij hier een aantal vragen klaarstaan die zeer frequent terugkomen en waarop wij u reeds een antwoord formuleren. Mocht u niettemin toch nog ergens met een twijfel of een vraag zitten, neem dan gerust contact met ons op. Dan voegen wij uw vraag meteen aan het lijstje toe. Waarvoor dank.